Tuesday, January 7, 2014

PERUBAHAN HARGA EXTRA MOIST CHOCOLATE CAKE (EMCC) BOBOI




heyyy ! post kali ni nak cakap pasal EMCC BOBOI . 
taktahu EMCC tuh apa ? haa , tengok post tittle . EXTRA MOIST CHOCOLATE CAKE .
kira ayat mudahnya KEK COKELAT BOBOI .
kek nie memang sedapp . takrugi kalau beli . harganya pun berpatutan dengan rasanya .
tapi terdapat perubahan harga kek cokelat boboi ni . 



HARGA
1 bekas - RM6.90
3 bekas - RM20.00

PERUBAHAN HARGA POSTAGE (PosLaju)
1 bekas - RM6.00 (Semenanjung)
3 bekas - RM8.00 (Semenanjung)

Perubahan harga hanya pada postage sahaja . 
perubahan terpaksa dilakukan kerana harga kos penghantaran sekarang dah naik .
lepastu sebab kek cokelat kan , so dia agak berat sikit .
tu yang harga postage terpaksa berubah .
mohon maaf kepada peminat-peminat kek cokelat BOBOI
kerana terpaksa keluarkan duit lebih sikit untuk membeli kek ini .



untuk sesiapa yang berminat , boleh order terus melalui saya
0177813544 (whatsapp,mesej,call)

bagi yang berminat nak order tetapi stay area Muar,Johor , penghantaran akan dihantar terus ke rumah anda :)

PERUBAHAN HARGA AKAN MULA BEROPERASI MULAI 10HB JANUARI 2014

SekianHarapMaklum :)

 

The Awesome And Cute People