Saturday, November 16, 2013

KEK COKELAT BOBOI !!!


KORANGG !!!! pernah tak dengan KEK COKELAT BOBOI ??? tak kenal BOBOI ?? BOBOI tu kan nama group Afdlin and Harun Salim Bachik . korang tahukan diaorang ada keluarkan KEK COKELAT BOBOI . Zeera taktahu macam mana boleh terjebak dalam bisnes kek nie . mula-mula makcik Zeera yang bisnes . so , sebagai anak sedare yang baik lagi mulia , Zeera tolong lah membisnes kek dia . tapi dia bisnes area Muar and Melaka jerr . Dia tak sempat untuk luaskan pasaran dia ke negeri-negeri lain . Oleh itu , Zeera tolonglah dia . 
korang tengok gambar kat atas ni . tu lah dia rupa bentuk kek BOBOI tuhh . Serious Zeera bagitahu and cakap , kek ni SEDAP SANGAT-SANGAT !!!!! tak rugi kalau beli . atas nyer coklat . and bawah nyer kek . coklat dia PEKAT, MELEKAT and pasti TERPIKATTTT !!! siapa yang belum rasa and try , cubalah beli satu . satu pun cukup lahh . and zeera jamin siapa yang beli tuhh , pasti nak beli lagiii !!!!!!!!!!! so , cepat2 beli2 !!!!! stok terhad tauuuu !!! harga and cara bayaran zeera akan bagitahu selepas ni . so , korang semua kat luar tuh , meh lah beliii!!!!!!!! gerenti tak sia-sia !!!!!
1 BEKAS - RM6.90
3 BEKAS - RM20.00
Postage - S/M - RM6.00
Postage - S/S - RM10.00

*bagi yang duduk area Melaka dekat-dekat dengan UTeM and area Muar,Johor , kita akan hantar terus ke rumahnya. bagi area-area lain , dikenakan postage bagi kos penghantaran poslaju .
SILA HUBUNGI 017-7813544 (whatsapp,mesej,call)
cara pembayaran menerusi bank in melalui bank BSN sahaja
atas nama SAIDATUL AZEERA BTE SAZALI
nombor akaun akan diberitahu sebaik sahaja pembeli itu menghubungi saya.
#THEDAPPPPTHEDAPPPDOWHHHHHH !!!!

3 comments:

zaza zehra said...

wow... terliur tgk :)

Nurakmaniza Jamil said...

wowww...nk htr kat UNIMAS blh?? kt srwk..sdp nye kek coklat T_T hehe..done floow kamu ^^ anereodacandid.blogspot.com

azeera azraira said...

boleh ajer..serious ke nak ???

The Awesome And Cute People