Wednesday, July 10, 2013

fuhhhhhhh ! berhabukkkk ! haaacuuummmm !


fuhhhh ! ! ! berhabuk sudah blog saya nie :D first of all nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua followers-followers blog zeera and kepada family , kawan-kawan zeera . hope puasa kali ni jadi puasa yang paling bermakna kepada kalian semua .

kedua , nak minta maaf kepada sesiapa yang blogwalking blog zeera sebab dah lama tak update . tak sempat nak update . almaklum sibuk belajar . SPM tak lama lagi . perasaan tuh memang sangat-sangat nervoussss ! takotttttt ! so , zeera mohon sepuluh jari mohon maaf sebab tak update blogg . insyaAllah lepas SPM blog ni akan berjalan balik . nie just nak update sementara ada masa .

ketiga , semalam gerak gempur Bahasa Melayu . selamat menjawab paper tersebut . walaupun jawab dalam keadaan baju basah kuyup , kain basah kuyup , kira semua lah basah . sebab pagi tuh nak pergi sekolah redah hujan . masa jawab paper tuh pun dalam keadaan pening kepala . tak tahu kenapa . rasa putus asa jer masa nak jawab . alhamdulilah berkat doa dari semua orang , zeera dapat jawab paper tersebuttt . 

oke , just setakat sampai sini sahaja zeera dapat upoad . insyaAllah ada masa terluang upload lagi . and nak edit beberapa part . doakan zeera berjaya dalam Trial SPM and the real SPM . AMIN :D

No comments:

The Awesome And Cute People