Saturday, November 16, 2013

KEK COKELAT BOBOI !!!


KORANGG !!!! pernah tak dengan KEK COKELAT BOBOI ??? tak kenal BOBOI ?? BOBOI tu kan nama group Afdlin and Harun Salim Bachik . korang tahukan diaorang ada keluarkan KEK COKELAT BOBOI . Zeera taktahu macam mana boleh terjebak dalam bisnes kek nie . mula-mula makcik Zeera yang bisnes . so , sebagai anak sedare yang baik lagi mulia , Zeera tolong lah membisnes kek dia . tapi dia bisnes area Muar and Melaka jerr . Dia tak sempat untuk luaskan pasaran dia ke negeri-negeri lain . Oleh itu , Zeera tolonglah dia . 
korang tengok gambar kat atas ni . tu lah dia rupa bentuk kek BOBOI tuhh . Serious Zeera bagitahu and cakap , kek ni SEDAP SANGAT-SANGAT !!!!! tak rugi kalau beli . atas nyer coklat . and bawah nyer kek . coklat dia PEKAT, MELEKAT and pasti TERPIKATTTT !!! siapa yang belum rasa and try , cubalah beli satu . satu pun cukup lahh . and zeera jamin siapa yang beli tuhh , pasti nak beli lagiii !!!!!!!!!!! so , cepat2 beli2 !!!!! stok terhad tauuuu !!! harga and cara bayaran zeera akan bagitahu selepas ni . so , korang semua kat luar tuh , meh lah beliii!!!!!!!! gerenti tak sia-sia !!!!!
1 BEKAS - RM6.90
3 BEKAS - RM20.00
Postage - S/M - RM6.00
Postage - S/S - RM10.00

*bagi yang duduk area Melaka dekat-dekat dengan UTeM and area Muar,Johor , kita akan hantar terus ke rumahnya. bagi area-area lain , dikenakan postage bagi kos penghantaran poslaju .
SILA HUBUNGI 017-7813544 (whatsapp,mesej,call)
cara pembayaran menerusi bank in melalui bank BSN sahaja
atas nama SAIDATUL AZEERA BTE SAZALI
nombor akaun akan diberitahu sebaik sahaja pembeli itu menghubungi saya.
#THEDAPPPPTHEDAPPPDOWHHHHHH !!!!

bersarang dahh XD


heyyyy ! ! ! ! lama gila seyy aku tak mengupdate blog ni . almaklumlah busy dengan SPM . SPM need 6 lagi paper untuk habis. hope paper-paper semua tuh senang-senang . paper yang dah settle is BM, BI and SEJ . semua paper tuh not bad lahh . boleh lahh . Target 7A jerr . sebab takot takboleh skor Physics and Addmath . bythe way, wish me luck in SPM ! ! !

Wednesday, July 10, 2013

fuhhhhhhh ! berhabukkkk ! haaacuuummmm !


fuhhhh ! ! ! berhabuk sudah blog saya nie :D first of all nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua followers-followers blog zeera and kepada family , kawan-kawan zeera . hope puasa kali ni jadi puasa yang paling bermakna kepada kalian semua .

kedua , nak minta maaf kepada sesiapa yang blogwalking blog zeera sebab dah lama tak update . tak sempat nak update . almaklum sibuk belajar . SPM tak lama lagi . perasaan tuh memang sangat-sangat nervoussss ! takotttttt ! so , zeera mohon sepuluh jari mohon maaf sebab tak update blogg . insyaAllah lepas SPM blog ni akan berjalan balik . nie just nak update sementara ada masa .

ketiga , semalam gerak gempur Bahasa Melayu . selamat menjawab paper tersebut . walaupun jawab dalam keadaan baju basah kuyup , kain basah kuyup , kira semua lah basah . sebab pagi tuh nak pergi sekolah redah hujan . masa jawab paper tuh pun dalam keadaan pening kepala . tak tahu kenapa . rasa putus asa jer masa nak jawab . alhamdulilah berkat doa dari semua orang , zeera dapat jawab paper tersebuttt . 

oke , just setakat sampai sini sahaja zeera dapat upoad . insyaAllah ada masa terluang upload lagi . and nak edit beberapa part . doakan zeera berjaya dalam Trial SPM and the real SPM . AMIN :D

The Awesome And Cute People