Sunday, April 8, 2012

cuti hujung minggu .

heyy ! lamenyer zeera tak hupdate blogg rite ? zeera busy dengan sekolah lahh . hmm , lagi pun tak de bende menarik nak citerr . but kali nie adee . actually , perkara nie dalam minggu lepas punyer kudd . myb lahh . xingat pun . antara hari sabtu o ahad . yang penting same hari dengan PC Fair kat Muar .

macam kebiasaan orang laen hari hujung minggu nie jalan-jalan bersama yang tersayang o familyy . tapi zeera jalan-jalan dengan yang tersayangg . sambil jalan , cuci-cuci matee . heee . and sayang zeera belikan zeera beberapa barang yang zeera nakk . even sayang zeera poket tengah kering , tapi sayang zeera cube sedaye upaye untuk dapatkan duit untuk memenuhi segala permintaan zeera .

btw , beby sayang bie cgatt9 ! hehehe . sayang zeera belikan macam-macam . heee .









yeahh ! nampak sume bende-bende kat ats tuh ? haa . sume tu sayang zeera yang belikan . first , jam . jam same taww . hehe. cweet capell . tengs SAYANGG ! second , spec . haritu zeera mintak spec , sayang zeera kate buleh tapi lambat cikit coz tak de duit . tapi xpew . zeera paham . alih-alih , baru berape hari mintak dah dapat . third , sliper angry bird zeera hilang . keesokkannya dy belikan yang baruu . cweet :) fourth , novel . sekarang tak taw nape zeera dah minat bace novel . asalkan cover depan menarik . hee . zeera baru mintak dah dapatt .

anywayyy , TENG BIEE ! coz sanggup penuhi segala permintaan bebyy ! even kadang membebankan fikiran biee . beby janji akan jage sume bende-bende tu keyh sayangg ? luv u cgatttt9 ! muahhhxss ! chaww~~ selamat berhujung minggu :)

No comments:

The Awesome And Cute People