Thursday, March 8, 2012

menghitung hari ^^

 heyy ! first of all zeera nak mintak maaf if zeera jarang update blogg . zeera busy dengan study . almaklum exam lah kate kan . time exam jerk study . time laen hampehh =_=' hehe :) try tengok tittle zeera kali nie . menghitung hari ?? hitung hari nak ape ?? suspen bunyinyer rytee ??

hehe :) sebenarnye , zeera menghitung hari birthday zeera yang jatuh pada hari isnin minggu depan :) suke3 :)
hari zeera dilahirkan gituu :) hehehe . sape yang tak happy kan bile sambut birthday :) zeera tak taw nape excited giler nak sambut . jatuh pada hari cuti pulak uhh . zeera hope dapat sambut bersama-sama orang tersayang espicially my hero , MOHD AZRA'I  . 

p/s : BIE ! beby harap dapat sambut birthday dengan bie macam tahun lepas :)

die cakap dengan zeera dy tak de wet nak belikan zeera present . zeera cakap tak payah beli present . coz zeera tak kesah sume tu . zeera just nak sambut dengan die jerkk . tu jerkk . tu pun da wat zeera happy . tapi dy xcaye , dy tetap nak belikan zeera present :(

zeera bukan tak nak terima tapi zeera tak nak nyusahkan dye lagii . dye da banyak tanggung susah n derita gare-gare zeera . hmm ! anyway , zeera hope ape yang zeera rancang , berjalan dengan lancar :) kbaii :)



3 comments:

★ aIsyaH ★ said...

can i wish y0u happy becoming birthday.. :)

Syasya Johan said...

happy birthday *wish awal-awal

azeera azraira said...

tengs syasya johan n *aisyah* !

The Awesome And Cute People