Tuesday, March 13, 2012

birthday gurl (:

 
heyy ! korang tengah buat ape ? dah tido ke ? zeera kali nie nak wat entry time malam pulak . selalu bace entry orang dy wat entry malam-malam . kali nie zeera pulak nak buat . huhu (: entry zeera pasal birthday gurl ! sapekah gurl itu ? jeng3 . of co lah ZEERA gurl uhh . huhu . first of all , nak ucap TERIMA KASIH kepada MOHD AZRA'I @ my sayang coz awal-awal da wish and jadik yang penutup tirai and 2nd to my BFF AMIRAH NASIHA @ Ladolce Miea coz jadik orang pertama dikalangan kawan-kawan zeera yang wishh . sayang awa lebeyhh-II <3 ! and tak lupe gak sesape yang wish zeera melalui laman muka buku @ facebook o khidmat pesanan ringkas @ SMS tengs sesangat-II !
 
semalam , 12.3 hari zeera mencapai usia 16 tahun . dah besar rupenyerr . dah buleh kawen . "bak kata ayah." haha . semalam , tepat jam 12 malam zeera call sayang zeera . call free lah katekan . huhu . dy sebelum pukul 12 da wish dulu . huhu . excited nohh and semalam jugax lepas zohor , sayang zeera datang rumah amik zeera g bandar sambut dekat KFC depan astaka . *bagi yang dok muo taw lah. zeera bukan berdua , tapi bertiga . zeera , sayang zeera and din (kawan sayang zeera) . pendekkan cerita , tengok lah gambar-gambar kat bawah nie . huhu (:
 
*gambar first kite orang snap (:

*HAPPY BIRYHDAY ! <3

*SAYANG ! cakk ;D 

 *kek dah cacat . mase mula-mula lupe nak snap .

 *kek nie sedapp ! yummy3 !

 *arrmmm ! cedap nyerr :D

 * haha ! abaikan (:

 *first gamba zeera kena dengkii ! kotor muke i u knoww !

 *sesi mengelap muke yang kotor gare-gare si gemukk !

 *shyshy cat pulak nak bukak mulutt . nyampahhh !

 *uhuk3 , cweet tak kite orangg ? if not , abaikan :)

 *time nak dengki balek tapi tak dapat-dapat . geramm . grrr~~

kek ayamm . korang hade ? tak de ken ? huhu

itulah sekitar gamba kite orang yang di snap oleh PHOTOGRAPHER IZZUDDIN . huhu . tengs dowk coz jadik photographer kite orangg . next year amik lagi taww . huhu (: okeyhh . time to sleepp bloggers ! chaww :)
 
 

6 comments:

Miea said...

ehem3..aku kerh?? waah,,terharu gler.. ngee..sayg kaw lbeh gak dok :) thanks yerr

azeera azraira said...

yela kaw dowkk.. kalau tak sape agyy.. huhu.. okeoke.. most welkemm (:

aalia shahira said...

selamat hari lahir yunk :)

azeera azraira said...

tengss yunkk :D

headayahchul :) said...

happy birthday :)
best nyeee ~ hbis mkee

azeera azraira said...

@headayahchul : tengss . memang best gilerr ! taw xpew . kotor muke . hee .

The Awesome And Cute People