Sunday, January 1, 2012

sambut tahun baru !



hey bloggers ! first of all zeera nak wish "HAPPY NEW YEAR TO U ALLS !" hope this year is better than last yearr . ecehh ! speaking LONDON seyhh ! haha . korang smabut tahu baru tak ? kalo smabut , sambut kaw new ? hehe .

zeera sambut tahun baru . first time sambut . hehe . poyos an ? zeera sambut tahun baru kat KFC MUAR 2 . kat depan ASTAKA MUAR . mule2 ayah just rancang nak beli kfc n mam kat rumah jerkk . tapi , adiq zeera,epul dy nak mam kat sane .

ayah zeera ikut jewla . sambil2 tengah order , zeera macam dengar sumtink kat atas . kat tempat makan . zeera ingat ade orang wat bufday party . upenyer KFC MUAR 2 wat game sempena NEW YEAR ! kecoh gilerr ! huahua .

zeera pun ape lagy join lah game uhh . haha . best giler seyhh ! dapat banyak hadiahh . hehe :) dah syok sangat maen game dy , xsedor jam dah menunjukkan pukul 1pagi . tapi yang peliknyer , orang yang datang makin ramai . hisy ~~

dah puas maen , ape lagy mase tok pulangg ! haha . xdapat sambut kat key ell , sambut kat muar pun jadik lahh . anyway , tengs AYAH coz bawak kite orang keluar malam even AYAH penad baru balik dari key eLL :D k chaww !~

No comments:

The Awesome And Cute People