Sunday, January 29, 2012

specky baru


HEYY BLOGGERSS ! korang nak taw sumtink x ?? SAYANG zeera buatkan zeera spec baruu ! ohsemm !

 zeera suke sangat-sangat ! zeera tak taw cam ner nak ungkapkan perasaan zeera ! tapi yang penting , zeera 

berterima kasih sangat-sangat kat DIA coz sanggup habeskan wang ringgit DIA hanye tok zeera ! nak 

nengok zeera pakai spec baru x ?? tengok lah kat bawah nie :) 

*jangan ketawekan taww =P




*cute x ?? hehe :) kelaka kann ?? tapi SAYANG zeera cakap , cute + choy + chumel . hehehe :)
bagi reaksi plezz :)


SELAMAT MEMBACA SAYANG >_<


Monday, January 23, 2012

Hanya Sekelip Mata



heyy bloggers ! zeera rase dah lame tak update blogg . bukan tak nak update , tapi tak ade idea nak update apee . hari nie zeera nak update blog pasal satu peristiwa yang berlaku kelmarin . peristiwa nie berlaku depan mata zeera n hanye sekelip mata saja bende nie berlaku .

kelmarin , sabtu . satu peristiwa telah berlaku . nak taw ape ? okee . bace okee . petang sabtu tu , saiful (adiq zeera) ajak pergi melawat kubur arwah adiq zeera (shahrul) . mule-II ayah tak nak g . tapi die asyik nagih jerk . so , ayah bawak lah die .

mule-II ayah start kereta . tapi taw2 kereta uh terus ngundur . ade gear riverse upenyer . mase uh pintu kereta kiri kanan belum tutup lagi . n saiful lom masuk kereta hbes . so , kereta uh ngundur n pintu kiri kene tembuk n bangku batu tepi uh . hbes pintu nyer remukk .

yang pintu sebelah kanan terkena motor . habes motor dua-II tumbang n remukk . yang kaki epul plak tekena pintu n tertindah bangku batu yang besar uhh . habes pintu kereta dua-II tak leh tutup . so , ayah n mama cepat-II bawak saiful g klinik . takut-II patah ke . upenyer terseliuh .

pas balek dari klinik , ayah bengang jerkk . ayah terus try betul an pintu tu . tapi tak buleh . ayah telfon kedai ganti pintu berapa . upenyer ganti 1 pintu hampir seribu lebih . ayah terus terduduk . ayah smpai sekarang still trauma . naseb baek saiful n zeera tak diri belakang pintu . kalo x , hrmm . laen jadiknyer .

so sekarang time cuti sekolah . so , tak dapat lah nak g jalan mane-II . memang cuti yang membosankan . anyway , setiap yang berlaku ada hikmahnya . and kite sebagai manusia , haruslah sabar dan tabah menghadapinya . salam :)

Sunday, January 1, 2012

sambut tahun baru !



hey bloggers ! first of all zeera nak wish "HAPPY NEW YEAR TO U ALLS !" hope this year is better than last yearr . ecehh ! speaking LONDON seyhh ! haha . korang smabut tahu baru tak ? kalo smabut , sambut kaw new ? hehe .

zeera sambut tahun baru . first time sambut . hehe . poyos an ? zeera sambut tahun baru kat KFC MUAR 2 . kat depan ASTAKA MUAR . mule2 ayah just rancang nak beli kfc n mam kat rumah jerkk . tapi , adiq zeera,epul dy nak mam kat sane .

ayah zeera ikut jewla . sambil2 tengah order , zeera macam dengar sumtink kat atas . kat tempat makan . zeera ingat ade orang wat bufday party . upenyer KFC MUAR 2 wat game sempena NEW YEAR ! kecoh gilerr ! huahua .

zeera pun ape lagy join lah game uhh . haha . best giler seyhh ! dapat banyak hadiahh . hehe :) dah syok sangat maen game dy , xsedor jam dah menunjukkan pukul 1pagi . tapi yang peliknyer , orang yang datang makin ramai . hisy ~~

dah puas maen , ape lagy mase tok pulangg ! haha . xdapat sambut kat key ell , sambut kat muar pun jadik lahh . anyway , tengs AYAH coz bawak kite orang keluar malam even AYAH penad baru balik dari key eLL :D k chaww !~

The Awesome And Cute People