Friday, December 2, 2011

siape yang bersalah ??



heyy ! dah lame xpost kat blog nii . xsempat lah nk post . busy jadik baby sitter . hari nie nak post satu entry lah . pasal siape yang bersalah ?? dah macam dalam mahkamah dah . huhu :)

hari nie pepagi lagi zeera dah ade masalah . masalah dalam hubungan . hurm ! zeera xtaw kenape tadi zeera tetibe terJUJUR dengan die yang zeera xsuke perangai dy , layanan dy , n wutever tentang dy bile dy dengan family dy o membe-membe dyy .

nak taw x sebab ape ?? dy pandai berlakon ! dy banyak perwatakan ! zeera xsuke ! dy layan orang laen oke jerkk . heppy jerkk . mesre jerkk . tapi , bile dengan zeera , ergh ! dy layan macam nak tak nak jerk ! macam terpakse ! padahal kan zeera gf dyy . tapi mmg lah pd hkiktnyer family n membe-membe lagi penting . tapiii , entah lahh .

zeera tak nak dy berubahh . tp dy tetap nak berubahh . salah zeera ke ?? zeera juz luahkan jerk kat dy . dy kate pape masalah jangan berahsiee . tapi , dye tetap dengan pendirian dy yg nak berubahh . kalo dy berubah , ramai yang kecik hatii n cedeyhh . zeera nak biar zeera sendiri yang sedeyhh . jangan orang laen sedeyhh . zeera sanggup sedeyh sorang-2 . :'(

zeera sanggup wat pe sajee tok dyy . tapii ,, entah lahh . myb sbb dy terlalu sayangkan zeera kowdd . tapi ,, . . . . susah nak cakapp .

*to my biee , beby hope sesangat yang bie xkan berubahh . biar beby sorang jerk yang sedeyhh . beby leh tahan n tanggung . jangan orang laen yang sedeyhh . k . beby tak nak orang laen yang sedey terutame family biee . hope bie faham perasaan beby skang nii . :'(

yang meluahkan perasaan ,

No comments:

The Awesome And Cute People