Saturday, December 10, 2011

menyambut ANNIVERSARY !



heyy bloggers ! korang tengah buat ape ? amacam hari SABTU hari nie ? ade g mane-2 x ? mesti ade kan ? g jalan-2 ngan family / bf@gf korang ritee ? HEHE ! mesti happy kann ? haa . same lah ngan zeera :)

harinie 10/12/2011 genap setahun zeera capel ngan DIA . so , kire hari nie anniversary zeera ngan DIA ! jujur , baru fest time zeera sambut anniversary nie . hehe :) yewlaa . selama nie kan zeera xpernah capel sampai genap setahun . so , baru fest time lahh .

macam yang zeera plan , sume berjalan dengan lancar :) haha ! fest-2 nak g makan . tapi xtaw kat mane . McD penuh . KFC dah jemu . Baker penuh . las-2 nyer g makan kat pizza . lagi pun DIA dah janji nak bawak zeera g makan PIZZA .

lepas makan , g MBox . goreng suare lah . ape lagyy . haha ! punyer macam-2 lagu kite goreng . sampai mic pun rase macam nak masuk dalam mulutt . haha . pas tu xpernah-2 tempat pilih-2 lagu tu mengongg . zeera layankan jewla~ ade snap-2 sikit gamba :) nengok lah kat bawah :)





dah puas g goreng suare , g lepak WETEX . nak jalan-2 , tapi pegang belonn . kaler sudii . dah bosan lepak WETEX , g lepak kat tepi-2 FRESCO . dah jadik macam orang giler dok tepi-2 uhh . haha :) macam-2 gaya orang zeera jumpe :)





gambar fest uh idea zeera . n acct. gamba ke-4 tu bukan roti o wutever makanan taww . tu sebenarnyer SPONGE WASH CAR ! haha :) macam roti o biskut ann ?? dah penad jadik cam orang giler , g tanjung . ade apew entah . polis banyak . macam ade majlis ,ahh ! wutever lahh . haha . lepastu , ape lagi , balik lahh . hahaha . happy sangat-2 lah hari niee !

# bie ! tengs taw belanje sume niee ! tengs sangat-2 ! sayang bie sangat-2 ! hope 4ever ! AMIN!

5 comments:

maz azura said...

sweeet loh...homaiiii,akak nie bile lgi?? =="

azeera azraira said...

hahaha .. sweet kew ?? biase-2 jewla kaka .. kaka xpernah sambut kew ??

gendudGebu said...

pewiiiiiiiiiittttttt.. sweet lor.. bau kapel nie hehehhe

azeera azraira said...

hahaha . panjang nyer wat bunyi sweet uhh . hehe . sweet sangat-2 kew ? rase macam capel2 laen lagi sweet . hehe .

gendudGebu said...
This comment has been removed by the author.

The Awesome And Cute People