Friday, December 9, 2011

menanti hari esukk !



Heyy ! Zeera tak saba untuk menanti hari esukk ! Excited giler-2 ahh ! Haha ! Nak taw tak sebab ape ?? Sebab esuk anniversary zeera dengan DIA (M0HD AZRA'I BIN ZOLKEFLE) ! Dah setahun kan kite capel biee ??

Ni tengah plan-2 untuk esukk . Xtaw nak g mane n buat ape . Zeera plan nak g kar0ke , makan-2 , sh0ping-2 ! Mesti best kan ?? Tak saba nyer ! Hahaha ! Baru nie nak merase sambut anniversary tu macam mane best nyer .

Yewla . Sebelum-2 nie kan xpernah capel sampai setahun . Baru nie dapat rasa . Hehe ! Anyway , tak saba nak tunggu esukk ! Chaww (:

No comments:

The Awesome And Cute People