Monday, December 19, 2011

jalan-2 sekitar BATU PAHAT with family n CAPITAL A ! ^^

heyy bloggers ! lame zeera xupdate entry kann ?? zeera bukan tak nak update entry , tapi xde mase lah nak updatee . busy sikitt . ecehh ! macam PM plak kann ?? hehe ! zeera bukan busy sebab apew . zeera busy sebab nak mencantikkan blog nie jerkk . hehe :) sekarang dah free dahh .

hari nie zeera nak tulis entry pasal semalam . nak tulis semalam , tapi penad lahh . hehe . bukan penad sebab keje o wat , tapi sebab penad jenjalan . nak taw x zeera jenjalan at new ? kalo nak taw tengok lah tajuk entry uhh . BATU PAHAT ! yeah3 ! my kampungg !

semalam zeera jenjalan ngan family with my SAYANG ! MOHD AZRA'I BIN ZOLKEFLE @ CAPITAL A ! hehe . fest time taw DIA jenjalan ngan family zeera . selame nie DIA just jenjalan ngan zeera jerkk . hehe . mule-2 DIA taknak tapi zeera ngajok terus DIA kate DIA nak g . sukesuke .

family zeera dah rancang awal-2 dah nak g wet world . lepas tu g jenjalan at BP MALL . sume memg jalan ikud plan , tapi HUJANN bile dah sampai wet world ! argh ! mama kate kite g BP MALL dulu . lepas tu agak hujan dah stop o renyai-2 baru g WET WORLD .

ape lagi , mama terus drive g BP MALL . zeera jenjalan at sane ngan family zeera and DIA . DIA segan-2 plakk . hehe . gedik lah DIA uhh ! mase jenjalan uh , banyak gelagat kite orang sume watt . tapi , zeera xkan lupe SATU perkare nie . iaitu SNAP PICT ! nak nengok ? nengok lah nie .







gambar-2 tu sume zeera snap kat BP MALL . cun x zeera ? hehe . zeera xcun mane punn . tapi zeera bersyukur ape yang dikurniakan ! *jangan tengok DIA coz DIA poyos ! haha ! jahat jerk zeera nie eikk .

dah puas jenjalan n shoping-2 at BP MALL , time tok keluar and lihat cuace baek n oke . so , pae lagi . time to mandi manda lahh ! hehe . terus ke wet world . akhirnyer , sampai jugak kat TAMAN TEMA AIR WET WORLD ! haha ! sampai-2 pusing-2 carik parking . bapak ah ! penuhh !

pusing punyer pusing , akhirnya dapat gak . at bawah pokok lagi . cepat-2 keluar keta . xsaba gilerr . da beli tiket sume , masuk terus dapat tempat duduk . letak barang . tukar seluar . dah siap-2 sume , ape lagie . time tok terjun lahh ! haha . tengok lah gambar-2 kat bawah nie . kbai :)










No comments:

The Awesome And Cute People