Tuesday, December 6, 2011

hang outt ! ^^



heyy bloggers ! selamat malam zeera ucapkann . hari nie zeera nak post sumtink yang agak menarik bagi zeera . xtaw lah plak bagi korang-2 menarik atau x . hehe :)

hari nie zeera hang ngan DIA . macam biase DIA datang rumah zeera jemput zeera even DIA terpakse berpatah-patah balekk . bak kate DIA "demi orang tersayang sanggup buat pe sajee" .

fes zeera g KIM LENG DELI CAFE . dekat pesta . sesape yang dok muar taw lah pesta tu kat mane . zeera makan CHICKEN CHOPP ! coz ngidam punyer pasal . haha :) macam orang ngandung plakk .

yewla . dulu ayah rajin bawak g sane . nie ayah dah keje jaw . zeera order chicken chop , fun fries n juice apple . sambil makan sambil snap pict :) nak negok x ? nengok kat bawah niee :)








antare gambar zeera dengan DIA . kite jadik pinky capell :) hehe :) sorry lah ade gamba yang gelapp . coz tempatnyer gelapp . nak romantik kononyerrr . hehe :)

dah habes makan terus g GIANT HYPERMARKET . jenjalan kat sanee . beli anak tudung , beli jajan . DIA nak beli jam tapi xde jam yang samee . hehe:) pastu jenjalan n dok-2 kat tanjung agas .

dah jenjalan n dok-2 , terus balekk . coz DIA nak hantar abah DIA g bus stand coz abah DIA nak balik JAYBEE . anak mithali kate kann . anyway , heppy sgat-2 hari nie !

* BIE ! tengs belanje beby n penuhi ape saje permintaan BIE ! BEBY sayang BIE SANGAT-2 ! BIE sorang jerk ade kat hati BEBY ! muahhxxx ! :*

No comments:

The Awesome And Cute People