Tuesday, November 8, 2011

rombongan paling besttt!~


assalammualaikum . heyyy ! minggu lepas punye minggu lepas zeera ngan kengkawan ada pergi satu rombongan yang paling besttt sekaliii ! rombongan pergi PAHANG & KUALA LMPUR . best gilerr ! tengah-II excited nak bertolak , tetibe bas no 2 rosakkk . HAHA ! dah kene tolak-II bass . tapi bukan zeera yang tolakk . budak-II lelaki jerk yang tolakk . zeera dokk dalam bas jelaa ngan kawan zeera , acja . las-II nyer budak bas 2 masuk bas 1 . pehhh ! memang sempit gilerrr ahhh ! naseb baekk sampai tanjung agas jerkk . kalo sampai kuantan , hurmmm . jawabnyer lehh pengsan kat dalam uhh . dengan sore budak-II ni lagi yang cakap macam jauh seribuu batuuu ! tunggu punyer tunggu akhirnya pengganti bas pun sampaiii . budak-II bas 2 turun and naik bas dyorggg . kite sume pun bertolak ke kuantan . tempat pertame dituju adalah BUKIT GAMBANG WATER PARK ! sampai sane pek-II baju tok masukk . sebelum masuk uhh ade lah snap-II gambar siket-II . lihat lahhh gelagat kami sumee :)




*gambar yang ade tulisan BUKIT GAMBANG uh kan ade air keliling nyer kann ? haa . kat situ perkare yang tak dapat dilupakan berlakku . nak taw apew ? kat situlah si danial jatuhh . belum masuk , dah basah duluu . hehe^^

lepas dah sanp-II time tok masukk . sebelum masukk macam water park laen ade check-II takut ada orang bawak makanan luar kann . alaa . biase lah tuu . hehehe :) bile da masuk , kite org sume tukar bajuu . antara gamba semasa perjalan menuju masuk :)



lepas da tukar baju , kite orang search-II tempatt . tapi tak dapatt . last-II nyer kite tumpang tempat family danial . mule-II cegan gakk nak joinn . tapi dah xde tempat , tebal kan muke jelaa . hehehe . pas uh ingatkan zeera ngan acja nak wat haluan sendiri , tetibe si danial , arief , padil ajak join dy org sekalii . besttt gilerrrr !

No comments:

The Awesome And Cute People