Saturday, November 26, 2011

awakk ! rindu awakk !



awakk ! orang rindu awakk ! cuti ni orang tak dapat tengok muke awakk ! tak dapat tengok cara awak jalan dengan badan tegap awakk ! totally orang rindu awakk . tapi ape boleh orang buat just text awakk . tapi awak tak eply punn . myb GF awak tak bagi kudd . gf ? awak dah ade gf ? OMG ! totally jealouss ! tapi tak pelahh . lagi pun awak bukan milik saia lagi kan ? tapi kan kite still kawan kan ? kawan baikk . macam awak cakap , "even kite da putus , orang tak nak kite jadik musuh . orang nak kite jadik kawan baikk" . okee . orang trime apew awak cakap . tapi orang tengok kite tak macam kawan baik punn . awak buat haluan awak n orang buat haluan orang sendiri . tapi awak tak tahu yang selama ni orang perhatikan awak . sebab orang rindu awakk ! orang akan ingat sume kenangan kite bersame . antare kenangan kite yang orang akan ingat adalah mase kat MBox . yang awak nak sangat dengar orang nyanyi . tapi sorry lah wakk , saia tak leh nyanyi coz sore saia xsedapp . n saia segan ngan kawan awak mase uhh . hehehe . btw , samapi sekarang orang tetap sayangg awakkk !


*even orang tak pernah dapat tok snap pict berdue ngan awak , tapi orang gabung kan gamba awak ngan orang pun dah cukup happy bagi orangg .
#tengs to my sayang AMIRAH NASIHA coz editkan gamba nyy . sayang kaw KAWAN !

yang menulis ,

2 comments:

Miea said...

hehe..soo sweeet iter pon rindukan pkwe kiter wak..haha..its ok la..welkem.. xcntek pon aku edit..jus tampal gunting jerk..haha

budaktechik said...

hehee..xsweet mane pun kite ny..kite rindu dyee ! hehehe..mane ade xcntekk..cntek lahh..aku pun xreti nak wat mcm uhh..

The Awesome And Cute People